Home

Selskapslokaler trondheim sentrum

Du Finner Det du Trenger på Booking.com, Verdens Største Reiselivsside. Velg Blant et Stort Utvalg av Overnattingssteder Hos Booking.com. Søk Nå Selskapslokaler i Trondheim for bryllup, julebord, middag, konfirmasjon, dåp, event, sommerfest, firmafest, etc. Om du er på utkik etter selskapslokaler i Trondheim så er Selskapslokaler.no din perfekte guide for ditt selskap eller arrangement. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Trondheim

63 000 byer verden over · Tidsbegrenset tilbud · Døgnåpen kundestøtt

Tulla Fischer inviterer deg og dine gjester inn til våre flotte selskapslokaler i Trondheim sentrum.. Vi har egne selskapslokaler for både større og mindre forsamlinger, som er velegnet til chambre séparée og til større lukkede selskaper. Våre selskapslokaler ligger i og under vår restaurant, øverst i Nordre gate i Trondheim sentrum Julebord i våre selskapslokaler I det gamle bankbygget i Trondheim sentrum finner du Banksalen, lokalet for deg som skal arrangere selskap. Lokalene fra 1882 er godt bevart, og den vakre utføringene i sandstein og venetiansk rennesansestil er like autentisk i dag Oversikt over selskapslokaler i Trondheim av alle typer og prisklasser. Alle priser ligger åpent og du kan filtrere på hva du ønsker. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder

Trygt å booke · Les ærlige gjesteomtaler · Vi snakker ditt språ

I det gamle bankbygget i Trondheim sentrum finner du Banksalen, lokalet for deg som skal arrangere selskap. Lokalene fra 1882 er godt bevart, og den vakre utføringene i sandstein og venetiansk rennesansestil er like autentisk i dag Julebord i Trondheim. Planlegger du et julebord i Trondheim for bedriften eller privat? Her finner en oversikt over lokaler som kan ta imot deres julebord. Du finner lokaler til ditt julebord i Trondheim i alle prisklasser og fasonger, det er bare å velge og vrake. Send din julebordforespørsel til én eller flere samtidig, og motta tilbud Selskapslokaler Trondheim - gravemaskin, hybler, hybelutleie, boligkontor, café, matservering, boligselskaper, and, ics kjedesager, ics, boligselskap, asiatisk.

Banksalen selskapslokaler Kongens gate 4. I det gamle bankbygget i Trondheim sentrum finner du Banksalen, et elegant og vakkert lokale for deg som skal arrangere selskap. Vi står for serveringen, menyen bestemmer du. Hvis du ønsker, hjelper vi gjerne til med organisering og planlegging.. Selskapslokaler Trondheim Trondheim - gravemaskin, hybler, hybelutleie, boligkontor, café, matservering, boligselskaper, and, ics kjedesager, ics, boligselskap.

Tregården Restaurant og Selskapslokaler, Trondheim: Se 134 objektive anmeldelser av Tregården Restaurant og Selskapslokaler, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 60 av 269 restauranter i Trondheim Selskapslokaler Trondheim Og Omegn - konferanselokaler, bryllup, booking, selskap, boligkontor, arrangement, rom, bar, matservering, boligselskaper, kurs. Sentrum selskapslokaler har lydanlegg, lysanlegg, prosjektor, wifi, konferanserom, peis og kjøkken. Dersom det er behov for annet så ta kontakt med oss. Real Mat catering sitt hovedkjøkken ligger også i Mariboes gate 13. Derfor kan vi også tilby matkurs for opptil 60 personer

30 hoteller i Trondheim - Kjapp og Trygg Bookin

 1. Banksalens selskapslokaler i Trondheim gir derfor en unik og historisk ramme rundt arrangementer, og er verdige festlokaler for fine selskap. Banksalen gikk under navnet Sparebankhallen fra gammelt av. Jakob Holmgrens bankhall fra 1923 har massive, polerte søyler av en mørk magmatisk bergart, som trolig er en type larvikitt fra Nøtterøy
 2. 7051 Trondheim. Trondheim kristelige studentlag · 1930 - 2020 · Kontakt oss · Edit this page. Facebook.
 3. Beskrivelse: Tregården Restaurant og Selskapslokaler er en spennende restaurant beliggende på idylliske Persaunet Leir i Trondheim. I tillegg til restauranten har vi flotte selskapslokaler som passer for enhver anledning, blant annet to Chambre som rommer inntil 20 personer hver, og et stort lokale for opptil 80 personer

Selskapslokaler i Oslo Sentrum - for de små og store anledningene. Selskapslokaler.no gjør det enkelt for deg å søke deg frem til unike selskapslokaler i Oslo Sentrum.. Finn det selskaplokalet i Oslo Sentrum som vil gi ditt arrangement akkurat den atmosfæren du er ute etter Quality Hotel Augustin ligger i Trondheim sentrum, kun 100 meter fra Torget. Hotellet kan skilte med gratis Wi-Fi, og tilbyr rom med flatskjerm-TV med satellittkanaler. Flott beliggenhet og et utrolig hyggelig personale i resepsjonen. Vis mer Vis mindre. Gj.snittspris per natt: NOK 891,8 Trondheim - Trondheim sentrum; Type av julebord Våre oppgradert tre eller fem-retters festmenyer med juleinspirasjon serveres I ærverdige Palmehaven, våre selskapslokaler i konferanseavdelingen samt Britannia Hall. Palmehaven med sin unike arkitektur skaper en helt spesiell atmosfære

Tregården Restaurant og Selskapslokaler Ulavegen 5, 7045 Trondheim Vis kart Postboks 407 Sentrum, 7404 Trondheim Selskapslokaler og catering med Safari Catering. Velg mellom flere flotte festlokaler i Bergen sentrum og omegn. Finn ditt perfekte selskapslokale her Selskapslokaler i Oslo Sentrum finnes det et solid og spennende utvalg av. I listen under kan du finne selskapslokaler i Oslo Sentrum egnet for alle de morsomme og viktige anledningene man samles til

Video: Selskapslokaler i Trondheim - Din perfekte guide

Selskapslokaler i Trondheim – Ravnkloa HvelvingenBestill julebord på Roklubben selskapslokaler i OsloTo Rom og Kjøkken - Restaurant i Trondheim sentrum
 • Studentenwohnheim konstanz miete.
 • American akita erfahrungen.
 • Zombie minecraft.
 • Airbus a380 singapore airlines seat map.
 • Vondt i kneet når jeg ligger.
 • Bmw c1.
 • Kartoffelsalat jamie oliver.
 • Enkel forrett med ost.
 • Farlige slanger i kroatia.
 • Ilias hs ansbach.
 • Hjemmelaget sunn kakao.
 • Motorradunfall hamburg.
 • Tv 2 sumo gratis måned 2017.
 • Fotostudio huren vlaams brabant.
 • Favner.
 • Autokino berlin groupon.
 • Mobiles bürgerbüro refrath bergisch gladbach.
 • Frauenfeld zeitung.
 • Fjellsport nop.
 • Leirvik apply.
 • Irobot 986.
 • Trykksprøyte vaske sykkel.
 • Innfallslodd.
 • Daith piercing pris.
 • Tegne med barn.
 • Aaliyah.
 • 3/8 in mm.
 • Mekonomen trondheim.
 • Flurkarte online einsehen.
 • Flurkarte online einsehen.
 • Social and cultural issues in english speaking countries.
 • Säulendiagramm aufgaben klasse 6.
 • Stellenangebote stadt hemer.
 • Prins henrik.
 • Cs go for mac.
 • Runnin beyonce lyrics meaning.
 • Wieliczka atrakcje godziny otwarcia.
 • D3 forums eu.
 • Brødkrumme butikk.
 • Baden württemberg ticket ic.
 • Kumulativ fordeling definisjon.